Κόσμος

Μήνας μέλιτος τέλος για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Με αφορμή τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απόλαυσαν μια σύντομη απόδραση μετά τον γάμο τους το Σάββατο. Και επέστρεψαν για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο. Θα καθυστερήσουν για λίγο καιρό τον μήνα του μέλιτος.

Στο πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου θα δώσουν το παρών πάνω από 6.000 άνθρωποι που συνδέονται μαζί του. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα απευθυνθούν δημόσια στη Μέγκαν Μαρκλ ως “Her Royal Highness” και ο κόσμος θα την αποκαλέσει “Ma’am”.

Μέγκαν Μαρκλ η απείθαρχη;

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει αρνηθεί να σχολιάσει το κατά πόσο η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει πιστή στο βασιλικό πρωτόκολλο.

Από το πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου δεν έλειπε η γυναίκα του Δούκισσα της Κορνουάλης. Απουσίαζε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που βρισκόταν στο Μάντσεστερ για την πρώτη μαύρη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.

Στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει 70 ετών στις 14 Νοεμβρίου και αναμένεται να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι για την οικογένεια και τους στενούς του φίλους.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει έρευνα του ΟΗΕ: Πάνω από 21.000 παιδιά έμειναν ανάπηρα από τον πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας
Συγκλονίζουν οι αριθμοί των ανάπηρων παιδιών που αντιμετωπίζουν - πέρα από τον λιμό και τους βομβαρδισμούς - διάφορα προβλήματα προσβασιμότητας στην καθημερινότητά τους
Μητέρα κρατάει το παιδί της σε καταυλισμό εκτοπισμένων στην Γάζα
Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν Γουίλσον δηλώνει απένταρη - «Ζω με τρεις συγκατοίκους, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά»
«Έχω φίλους, ένα σπίτι και κάποιο διαθέσιμο εισόδημα, κάτι που είναι ωραίο και σίγουρα πιο τυχερό απ' ό,τι έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου στο Λος Άντζελες»
Η Βίβιαν Γουίλσον 3