Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Η σέξι θεία που έγινε θειά

Μέγκαν Μαρκλ: Η σέξι θεία που έγινε θειά

Όταν μια τόσο σέξι γυναίκα όσο η Μέγκαν Μαρκλ μπαίνει στη βασιλική οικογένεια και καταλήγει με look μεγαλοκυρίας είναι στα top αρνητικά του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι άλλαξε δραματικά τις εμφανίσεις της. Δε θυμίζει σε τίποτα τη σέξι ηθοποιό του Suits. Πάντα κομψή αλλά με επιλογές που θα μπορούσε να επιλέξει σε μια πολύ μεγαλύτερη ηλικία.

Στη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις, η λαμπερή ηθοποιός τράβηξε τα βλέματα πάνω της με ένα φόρεμα Ralph Lauren σε πράσινη απόχρωση.

Που είναι η παλιά Μέγκαν Μαρκλ;

Η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε πράσινα παπούτσια από σουέντ και είχε ανά χείρας ένα ζευγάρι πράσινα δερμάτινα γάντια.

Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε για την επίσημη εμφάνισή της ένα καπέλο Stephen Jones για την εμφάνισή της στο παρεκκλήσι του παλατιού St James.

Η Αμερικανίδα βρέθηκε ξανά στο παρεκκλήσι όπου βαφτίστηκε και η ίδια πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο.

Αυτή ήταν και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον ανιψιό τους πρίγκιπα Λούις που δεν ήταν στον γάμο τους.

Με τη θεία Μέγκαν Μαρκλ, αλλά χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο δούκας του Εδιμβούργου δεν έδωσαν το παρών στη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Οι προπαππούδες του μικρού πρίγκιπα Λούις έχασαν τη βάφτισή του που τελέστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James. Η βασίλισσα Ελισάβετ επιστρέφει από το Norfolk για μια πολυάσχολη εβδομάδα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα δώσει το παρών σε εκδηλώσεις στο Λονδίνο για τα 100 χρόνια της RAF την Τρίτη αλλά και την άφιξη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις