Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Μοσκοβισί: Θα συζητήσουμε για τις συντάξεις όταν έρθει η ώρα – “Μπηχτή” για τη ΝΔ

Μοσκοβισί

Νέο “παράθυρο” για να μην μειωθούν οι συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου του 2019 όπως έχει ψηφιστεί αφήνει ξανά ο επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί. Αφήνει δε αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία, μετά την κόντρα του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος, ο Πιέρ Μοσκοβισί ερωτάται για την περικοπή στις συντάξεις και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει, τελικά, το μέτρο. «Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα» απαντά χαρακτηριστικά ο κοινοτικός επίτροπος.

Μοσκοβισί: Πολιτικά παιχνίδια παίζουν αυτοί που με κατηγορούν

Για το τέλος του προγράμματος ο Πιέρ Μοσκοβισί επισημαίνει ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα». Όπως τονίζει, μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Για τη διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημειώνει ότι είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, είναι αυτοί που το κάνουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις