Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του κτήματος της βίλας Ζωγράφου

Με την αποδοχή της δωρεάς της οικογένειας Ζωγράφου από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, το κτήμα της βίλας Ζωγράφου αποτελεί πλέον καθ΄ ολοκληρία ιδιοκτησία του Δήμου.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολούσε την πόλη του Ζωγράφου εδώ και 44 χρόνια και ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου πρασίνου στο κέντρο της.
Η ενοποίηση του περιβάλλοντος χώρου της βίλας Ζωγράφου, με το πάρκο Ειρήνης και την πλατεία Σωτηρίου Ζωγράφου αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

vilazografou

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους δωρητές Αθηνά – Μαίρη Ζωγράφου και Ιωάννη – Έλντερ Ζωγράφου για την ιδιαίτερα ευγενική τους χειρονομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρήτη: Βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο «MN KOSTAS» ανοιχτά της Σητείας – Ξεκίνησαν οι διαδικασίες απομάκρυνσης του ναυαγίου
Μετά από εβδομάδες που παρέμενε ημιβυθισμένο, το πλοίο παρουσίασε απότομη κλίση προς τα δεξιά – Οι αρχές ξεκίνησαν ήδη τη διαδικασία απομάκρυνσης καθώς θεωρείται ναυτιλιακός κίνδυνος
Το πλοίο «MN Kostas» βυθισμένο στα ανοικτά της Σητείας στην Κρήτη