Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ κουράγιο! «Θα πάω και ακάλεστος να δω την κόρη μου»

Μέγκαν Μαρκλ κουράγιο! «Θα πάω και ακάλεστος να δω την κόρη μου»

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι, το φιάσκο με τη συμμετοχή του στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη συνέντευξη που προκάλεσε πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά.

Εν μέσω θυμού ότι έχει αποκλειστεί από τη νέα της βασιλική ζωή, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, θέλει να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει τη σχέση τους.

Ο Τόμας Μάρκλ βρέθηκε στο επίκεντρο με τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και κατέληξε να βρεθεί εκτός του γάμου της χρονιάς. Ο 73χρονος που ζει στο Μεξικό είναι αποφασισμένος να δει την κόρη του δούκισσα του Σάσεξ.

Δεν τον ενδιαφέρει αν έχει θυμώσει μαζί του. Σκέφτεται να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα και ακάλεστος από το παλάτι του Κένσινγκτον. Μιλώντας στη Sun αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ – «Ανησυχώ για το πικρό της χαμόγελο»

“Θέλω να δω την κόρη μου. Το σκέφτομαι. Είναι λυπηρό που έφτασαν εδώ τα πράγματα. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι. Ναι έχω μερίδιο ευθύνης. Αλλά το ξεκαθάρισα πως θα το πληρώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου”.

Ανέφερε ότι θα επισκεφθεί την κόρη του αλλά δεν θα μείνει στο παλάτι. Θα επιλέξει να κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Θα ήθελε να γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως αν το κατάφερε ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και ο ίδιος.

Ανησυχεί για την προσαρμογή της Μέγκαν Μαρκλ στη νέα της ζωή, σημειώνοντας ότι έχει ένα “πικρό χαμόγελο”. Εκτιμά ότι προσπαθεί να κρύψει το άγχος της στις δημόσιες εκδηλώσεις και έχει τρομοκρατηθεί από τις προσδοκίες μιας “ξεπερασμένης” βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις