Πολιτική

Διέλυσε το Twitter η “π@@@ιά”! Χαμός με την Αυλωνίτου

Η Ελένη Αυλωνίτου ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής -και όχι μόνο- ευπρέπειας και μάλιστα σε... πανελλήνια μετάδοση και οι χρήστες του Twitter ξεσαλώνουν!

Να ακούτε τον κύριο Μητσοτάκη, δεν ξέρω… δηλαδή. Τέτοιες τεράστιες κοτσάνες που τους λένε“, είπε η Ελένη Αυλωνίτου στον τηλεοπτικό “αέρα” του Ant1 το πρωί της Πέμπτης, 09.08.2018, ωστόσο δεν είχε φτάσει ακόμη στο απόγειο (ή στον πάτο, όπως το βλέπει κανείς) της σκέψης της.

Κι αυτό διότι αμέσως μετά είπε: “Στα πλαίσια της π@@@ιάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι… Α, βεβαίως. Δεν φταίει ο ίδιος…“.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την “βόμβα”, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να πει την… εμπνευσμένη ατάκα, αλλά την διακόπτουν. Λίγο αργότερα, όμως, όταν βρίσκει το απαραίτητο “κενό”, στο οποίο δεν μιλούσε κανείς, την… πυροδοτεί!

Όπως είναι λογικό, η αποστροφή της κ. Αυλωνίτου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, οι οποίες αναμένεται φυσικά να έχουν συνέχεια, ρίχνοντας… λίγο ακόμη λάδι στην “φωτιά” του πολιτικού σκηνικού.

Θυμηθείτε το βίντεο

Από τον “χορό” βεβαίως, δεν λείπει και το Twitter, στο οποίο επικρατεί ένας μικρός χαμός, με αμέτρητους χρήστες να κατακεραυνώνουν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους να την υποστηρίζουν. Μάλιστα, υπάρχουν και πολιτικά πρόσωπα που σχολιάζουν…

Δείτε κάποια από τα “χτυπήματα” στο Twitter για την Ελένη Αυλωνίτου (σ.σ. όσα είναι… δημοσιεύσιμα)

https://twitter.com/eleftheriou1978/status/1027450235289776129

https://twitter.com/troll_official6/status/1027452899956322304

https://twitter.com/VaggosWalker/status/1027463391454142464

https://twitter.com/papqdop/status/1027463361754275840

https://twitter.com/miaharahalia/status/1027462909784457216

https://twitter.com/ZoeSteinn/status/1027462761691930624

https://twitter.com/josh_brownhill/status/1027461705650135045

https://twitter.com/angie22gr/status/1027460498860720128

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 6