Κόσμος

ΗΠΑ: “Καμπανάκι” από τον διευθυντή των υπηρεσιών πληροφοριών – “Ξένες χώρες μπορεί να επηρεάσουν τις εκλογές”

Ανήσυχος δήλωσε ο διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Νταν Κόουτς για απειλές στον κυβερνοχώρο που εγείρονται από αρκετές χώρες και έχουν στόχο τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη χώρα.

Ο Κόουτς τόνισε σε ομιλία του στη σύνοδο Εθνικής Ασφαλείας και Πληροφοριών στο Μέριλαντ ότι οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου βρίσκονται υπό απειλή, όπως επίσης και οι προεδρικές εκλογές του 2020 και πέραν αυτών.

«Η διασυνδεσιμότητα μας κάνει ευκολότερο στους αντιπάλους μας να προβαίνουν σε επιχειρήσεις μετάδοσης πληροφοριών που προκαλούν αναστάτωση, να σπέρνουν διχόνοια και να υπονομεύουν τη δημοκρατία και τις αξίες μας, όπως έχουμε δει από απόπειρες ξένης επιρροής από τη Ρωσία και από άλλους», σημείωσε ο Κόουτς.

ΠΗΓΉ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ