Πολιτική

Παχατουρίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής – Παραμένω στην αυτοδιοίκηση

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που τον θέλουν υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας προχώρησε ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.
Όπως σημειώνει ο κ. Παχατουρίδης, οι προτάσεις πρέπει να γίνονται «εκεί που υπάρχει και ενδιαφέρον». Ο κ. Παχατουρίδης ξεκαθαρίζει ότι «Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα. Τα κόμματα είναι οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας αλλά στην αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται τα συρματοπλέγματα των χρωμάτων αλλά η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως. Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός.»
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 42