Κόσμος

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κυπριακού αλιευτικού που σταμάτησε τουρκικό πολεμικό – video

Αποκλειστικά στο OnAlert μίλησε ο πλοιοκτήτης, του ψαροκάικου “Γεια σου καΐκι μου Άη Νικόλα”, Άριστος Αριστείδου, το οποίο ενώ βρισκόταν σε διεθνή ύδατα μεταξύ Ακάμα και Κορμακίτη, τούς προσέγγισε τουρκικό πολεμικό πλοίο και τα στελέχη του έκαναν ρεσάλτο.

Όπως υποστηρίζει ο Άριστος Αριστείδου, οι Τούρκοι αξιωματικοί αιφνιδίασαν το αιγυπτιακής καταγωγής πλήρωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον