Πολιτική

Λίνα Νικολοπούλου: Απειλεί με μήνυση τον Παύλο Πολάκη η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου και ο Παύλος Πολάκης. Αφορμή τα όσα υποστήριξε στη Βουλή, την Πέμπτη (27.09.2018) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης, μεταξύ πολλών άλλων, είπε χθες στη Βουλή ότι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα «ταΐζονταν με τον μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ». Και αυτό φαίνεται πως δεν θα μείνει έτσι από τη Λίνα Νικολοπούλου, που με μια οργισμένη δήλωση έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Στη δήλωσή της, η Λίνα Νικολοπούλου χαρακτηρίζει «ψεύδη και συκοφαντίες» τα όσα υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης. «Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν;», αναφέρει και σημειώνει: «θα μιλήσουν τα δικαστήρια».

Όλη η δήλωση της Λίνας Νικολοπούλου

«Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Στην ανακοίνωση της MINDWORK, διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, γίνεται λόγος για παραλήρημα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον της στη Βουλή και σημειώνεται πως «το έναυσμα έδωσε η διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή αναφορικά με τη μηνυτήρια καταγγελία της εναντίον του ιδίου του Παύλου Πολάκη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και δημοσίων υπαλλήλων, για απιστία στην υπηρεσία και ζημία του ελληνικού κράτους μετά την απένταξη εκτελεσμένου και αποπληρωμένου έργου Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. η οποία καταλήγει σε ζημιά του ελληνικού κράτους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Σύντομα εξαγγελίες για το στεγαστικό μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους, όχι μόνο για ενεργειακή αναβάθμιση
«Το μέτρο το οποίο θα υλοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου, η επιστροφή δηλαδή ενός πλήρους ενοικίου σε όλους τους ενοικιαστές μέχρι του ύψους των 800 ευρώ δεν είναι το μόνο», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
Νίκος Ανδρουλάκης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Άγνωστο Στρατιώτη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι είπε για Τσίπρα και Καρυστιανού
«Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που αξιοποιεί αυτό το σύμβολο για να διχάσει τον ελληνικό λαό, διαδήλωνε μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής
Παύλος Πολάκης για Αλέξη Τσίπρα: Δεν υπάρχουν μεσσίες – Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει πρόγραμμα διατυπωμένο στο συνέδριο
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος με την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία τάχθηκε με ξεκάθαρο υπέρ της συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας