Κόσμος

Το σεξ την άφησε παράλυτη – Μήνυσε την εταιρεία για το κρεβάτι [pic]

Μια γυναίκα, η οποία έμεινε παράλυτη καθώς "εκτοξεύτηκε" από το καινούργιο της κρεβάτι στη διάρκεια του σεξ, κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας κατασκευής του ζητώντας αποζημίωση, αναφέρει το BBC.

Η Κλερ Μπάσμπι από το Μέιντενχεντ του Μπέρκσιρ υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη πέφτοντας από το υπέρδιπλο κρεβάτι της την ώρα του σεξ.

Η 46χρονη στράφηκε εναντίον της εταιρείας Berkshire Bed Company καταγγέλλοντας ότι το κρεβάτι “ήταν ελαττωματικό”.

Από την πλευρά της η εταιρεία αρνείται κάθε ευθύνη για τον τραυματισμό της πελάτισσάς της.

Ο δικαστής Μπάρι Κότερ, προεδρεύων του Ανώτατου Δικαστηρίου, θα κληθεί να κρίνει αν υπήρχαν ελαττώματα στο κρεβάτι και αν εξαιτίας τους προκλήθηκαν “τα τραγικά τραύματα” της Μπάσμπι.

Η γυναίκα τραυματίστηκε μια εβδομάδα μετά την παραλαβή του νέου κρεβατιού της ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της Τζον Μάρσαλ.

Μοιραία πτώση από το κρεβάτι

Όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο, κάποια στιγμή που “κούνησε” τα πόδια της υποχώρησε το κρεβάτι, εκείνη έπεσε κάτω και προσγειώθηκε με το κεφάλι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα δύο υποστρώματα που αποτελούσαν τη βάση του κρεβατιού δεν ήταν δεμένα μεταξύ τους και από την μια πλευρά του κρεβατιού έλειπαν δύο πόδια στήριξης.

Οι δικηγόροι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι το κρεβάτι ήταν σε άριστη κατάσταση όταν παραδόθηκε και ακόμη και αν έλειπαν τα δύο πόδια του δεν θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει την κατάρρευσή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ (BBC)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ακόμα ένα μπλόκο της δικαιοσύνης στην ανάπτυξη Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ - Αναμένει την τελική απόφαση ο Τραμπ
Η Δημοκρατική κυβερνήτης του Όρεγκον, Τίνα Κότεκ, χαρακτήρισε την απόφαση «νέα επιβεβαίωση της δημοκρατίας μας και του δικαιώματός μας να κυβερνάμε εμείς»
Τραμπ
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 32χρονος Άντονι Γουίλιαμς για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βρετανία
Νωρίτερα η υπουργός Μεταφορών Χάιντι Αλεξάντερ δήλωσε ότι ο 32χρονος Βρετανός δεν ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική αστυνομία ούτε στις υπηρεσίες ασφαλείας
Αστυνομία μετά την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο στη Βρετανία