Ελλάδα

Ούζο Βαρβαγιάννη: Ταξίδι από τη Μυτιλήνη στην Αμοργό για το Authentic Big Blue 2018!

Τη νησιωτική Ελλάδα και το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου εκπροσώπησε με επιτυχία η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη στον διεθνή διαγωνισμό καταδύσεων Authentic Big Blue 2018, που πραγματοποιήθηκε στην Αμοργό στις 16-23 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμμετέχοντας και στην παράλληλη δράση της “Εβδομάδας Γαστρονομίας Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού”, το Ούζο Βαρβαγιάννη πλαισίωσε ιδανικά τα γεύματα των εκατοντάδων επισκεπτών, αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και εκπροσώπων της Γαστρονομικής Δημοσιογραφίας.

Ταυτισμένο με την παράδοση και την ποιοτική γεύση, το Ούζο Βαρβαγιάννη ξεχώρισε στη διεθνή διοργάνωση, προβάλλοντας τη μοναδικότητα του αποστάγματος και ταιριάζοντας απόλυτα τόσο με το γαλάζιο της Αμοργού, όσο και με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του event. Τοπικές αμοργιανές συνταγές κορυφώθηκαν με τη συνοδεία του αγαπημένου ούζου, το οποίο χάρη στα αγνά συστατικά του προσέδιδε άρωμα “Ελλάδας” σε κάθε πιάτο. Επιπλέον, την αγάπη του για το Ούζο Βαρβαγιάννη δεν έκρυψε και ο Γάλλος μουσικοσυνθέτης Eric Serra, δημιουργός της μουσικής της θρυλικής ταινίας “Απέραντο Γαλάζιο”, ο οποίος επέστρεψε στην Αμοργό ύστερα από 30 χρόνια από τα γυρίσματα του έργου.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη, τιμώντας την ελληνική Γαστρονομία και την προώθηση του ελληνικού στοιχείου εκτός συνόρων, λαμβάνει μέρος σε δράσεις που ανδεικνύουν τον ελληνικό πολιτισμό συνολικά και ενισχύουν τον γαστρονομικό και αθλητικό τουρισμό της χώρας μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 6
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης