Κόσμος

Μαϊμούδες… πορνοστάρ του δίνουν και καταλαβαίνει στα πόδια κοπέλας! video

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει δυο μαϊμούδες να... μην μπορούν να κρατηθούν! Οι εκφράσεις της κοπέλας είναι όλα τα λεφτ!

Εννέα δευτερόλεπτα. Τόσο διαρκεί το βίντεο που έχει… ρίξει το ίντερνετ αλλά είναι αρκετά αφού οι μαϊμούδες που πρωταγωνιστούν τα δίνουν όλα!

Οι εικόνες έχουν τραβηχτεί στο δάσος Sangeh Monkey Forest, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Δείχνουν μια κοπέλα να κάθεται σε ένα πεζούλι, ενώ στα πόδια της κάθεται μια μαϊμού. Η κοπέλα κρατά μια φωτογραφική μηχανή, προσπαθώντας προφανώς να κρατήσει μια ευχάριστη ανάμνηση από την παρουσία της σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο!

Όμως οι εικόνες γίνονται ξαφνικά… ακατάλληλες για ανηλίκους! Μια δεύτερη μαϊμού έρχεται… φουριόζα, και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ξεκινάει το πάρτυ!

Η κοπέλα κρύβει το πρόσωπό της όταν αντιλαμβάνεται τι γίνεται, ενώ οι παρευρισκόμενοι ξεσπούν σε γέλια και πετούν φαγητό στις μαϊμούδες, προσπαθώντας -ανεπιτυχώς- να τους αποσπάσουν την προσοχή και να… συνεχίσουν αλλού την “δουλειά” τους!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με τις μαϊμούδες

https://www.youtube.com/watch?v=vPmvS0sBoKo&has_verified=1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή La Sante για τουλάχιστον 3 εβδομάδες έως 1 μήνα – «Καλώς ήρθες» του φώναζαν οι συγκρατούμενοι
«Μία ζοφερή μέρα για τη Γαλλία» λέει ο δικηγόρος του - Το μήνυμα του Νικολά Σαρκοζί πριν μπει στη φυλακή - Καρέ καρέ η αναχώρηση από το σπίτι του χέρι χέρι με την Κάρλα Μπρούνι
Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι 8
Ευρωπαίοι ηγέτες στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ για την Ουκρανία: «Οι μάχες πρέπει να σταματήσουν, ο Πούτιν επιλέγει την καταστροφή»
«Πρέπει να εντείνουμε την πίεση στην οικονομία της Ρωσίας και στην αμυντική της βιομηχανία, μέχρι ο Πούτιν να είναι έτοιμος να κάνει ειρήνη», ανέφεραν σε κοινή της δήλωση
Ευρωπαίοι ηγέτες με τον Ντόναλντ Τραμπ