Κόσμος

Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν στην Κίνα! ΣΤΟΠ στις έρευνες μετά το σάλο! – Video

Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν, ύστερα από μυστικές έρευνες γενετιστών στην Κίνα, προκαλώντας την απαγόρευση της κυβέρνησης της χώρας.

“Απαιτούμε να ανασταλούν οι επιστημονικές δραστηριότητες των εμπλεκομένων ατόμων”, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση CCTV ο αναπληρωτής υπουργός Επιστήμης & Τεχνολογίας Σου Νανπίνγκ, τονίζοντας ότι είναι “σφόδρα αντίθετος” στα συγκεκριμένα πειράματα.

Τη Δευτέρα (26.11.2018) ο Κινέζος ερευνητής Χε Τζιανκούι ανακοίνωσε σε βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε στο YouTube, τη γέννηση “πριν από μερικές εβδομάδες” δίδυμων κοριτσιών το DNA των οποίων τροποποιήθηκε για να τα καταστήσει ανθεκτικά στον ιό του AIDS.

Τα πειράματα αυτά θα συνιστούσαν “σοβαρή παραβίαση των νόμων, των κανονισμών και των ηθικών προτύπων” που ισχύουν στην Κίνα εφόσον τα γεγονότα που αναφέρονται από τον Τύπο αποδειχθούν ακριβή, δήλωσε ο Ζενγκ Γισίν, αναπληρωτής διευθυντής της επιτροπής, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη CCTV .

Ομάδα 122 Κινέζων επιστημόνων κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες σε ανακοίνωσή της αυτό που χαρακτήρισε “τρέλα” του ερευνητή.

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή που προκάλεσαν οι έρευνες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί με ανεξάρτητο τρόπο, ο ερευνητής ανακοίνωσε “παύση” στις κλινικές δοκιμές του.

πηγή: CGTNOfficial

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς «ψάχνει» σορούς σε λαγούμια για να σώσει την εκεχειρία μετά το βίντεο με τη δήθεν «ανακάλυψη» λειψάνων
Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι δεν κινδυνεύει η εκεχειρία και δικαιολόγησε τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στη Χαμάς - «Σκότωσαν έναν ισραηλινό στρατιώτη»
Ανδρες της Χαμάς εντόπισαν την σορό ομήρου
15