Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Your Face Sounds Familiar: έκλεισε η επιτροπή με ανατροπές

Your Face Sounds Familiar: έκλεισε η επιτροπή με ανατροπές

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες ημέρες ο καινούργιος κύκλος του show και οι δέκα διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες.

Ενώ όμως, όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr οι διαγωνιζόμενοι έχουν κλείσει εδώ και καιρό κανείς δεν ξέρει ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί αλλά τελικά υπάρχουν ανατροπές και έτσι δεν θα είναι ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος θεωρείτο σίγουρος. Ωστόσο, σίγουροι είναι η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Σταρόβας για τους οποίους έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα αλλά και ένα πρόσωπο που… δεν περιμέναμε να δούμε στην κριτική επιτροπή αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι σε μία από τις καρέκλες θα κάθεται κι ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τώρα, όσον αφορά το τέταρτο μέλος οι συζητήσεις στελεχών του ΑΝΤ1 με πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο είναι σε προχωρημένο στάδιο και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Αλλά επειδή πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία καλύτερα να μην πω περισσότερα μέχρι να οριστικοποιηθεί ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Πάντως την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 20:45, η Μαρία Μπεκατώρου θα καλωσορίσει στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» τους τηλεθεατές αλλά και τους Αργύρη Αγγέλου, Ευθύμη Ζησάκη, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλη Παναγόπουλο, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατή, Πασχάλη Τσαρούχα, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα που θα προσπαθήσουν να ενσαρκώσουν όσο καλύτερα γίνεται τα πρόσωπα από την παγκόσμια και εγχώρια μουσική βιομηχανία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις