Κόσμος

ΗΠΑ: Ανατροπή στο θρίλερ με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν δεμένες και πνιγμένες σε ποτάμι!

Τα πάνω - κάτω στο θρίλερ με τις δύο νεαρές αδελφές από τη Σαουδική Αραβία που βρέθηκαν πνιγμένες τον Οκτώβριο στον ποταμό Χάντσον στις ΗΠΑ.

Την ανατροπή στο θρίλερ για τα αίτια του θανάτου τους έφερε η τελική έκθεση του ιατροδικαστικού ινστιτούτου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με αυτό, η Τάλα και η Ροτάνα Φαρέα, 16 και 23 ετών, αυτοκτόνησαν, πέφτοντας μαζί δεμένες στον ποταμό!

Η Μπάρμπαρα Σάμσον, στέλεχος της υπηρεσίας, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι εξετάσεις κατέδειξαν ότι οι δύο νεαρές δέθηκαν η μία με την άλλη πριν να πέσουν στον Χάντσον.

Οι αδελφές είχαν δεθεί με κολλητική ταινία, πρόσωπο με πρόσωπο, κι έτσι ανασύρθηκαν την 24η Οκτωβρίου, στην όχθη του ποταμού, στο ύψος της συνοικίας Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Αμέσως κυκλοφόρησε η φήμη πως η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας είχε απειλήσει τις νεαρές, αλλά και την οικογένειά τους, πως θα τις επαναπατρίσει διότι είχαν ζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ, προοπτική που τους προκάλεσε τρόμο.

Μέσω Twitter πάντως η εκπρόσωπος της πρεσβείας του σουνιτικού βασιλείου στην Ουάσινγκτον απέρριψε τη θεωρία αυτή, χαρακτηρίζοντάς την “απόλυτη ψευδή”.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι οι δύο νέες είχαν πράγματι ζητήσει άσυλο, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση.

Οι δύο αδελφές το είχαν ήδη σκάσει επανειλημμένα από το σπίτι της οικογένειάς τους στη Βιρτζίνια, όπου είχαν πάψει πλέον να ζουν από τα τέλη του 2017. Είχαν καταφύγει σε μια εστία μέχρι τα τέλη Αυγούστου, πριν πάνε στη Νέα Υόρκη.

Εκεί διέμεναν σε ξενοδοχεία και είχαν κάνει διάφορες αγορές, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ώσπου έφθασαν στο πιστωτικό της όριο, ανέφερε η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το Ιράν θα υπερασπιστεί τον εαυτό του, τώρα δεν είναι ώρα για διπλωματία» λέει ο ΥΠΕΞ και μεταβαίνει το απόγευμα στη Μόσχα
«Πώς μπορεί το Ιράν να επιστρέψει σε κάτι που δεν εγκατέλειψε ποτέ, πόσο μάλλον να καταστρέψει;» υποστήριξε ο Αμπάς Αραγτσί, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί
Παγκόσμιο σοκ από το χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν: Βίντεο με αμερικανική υπερβόμβα να χτυπά πυρηνική εγκατάσταση – Ισχυρές εκρήξεις και μανιτάρια φωτιάς
Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ζημιές στις εισόδους της υπόγειας πυρηνικής εγκατάστασης στο Φορντό - Σε συντονισμό με το Ισραήλ η επίθεση - Πώς οι αμερικανικές προκάλεσαν πύρινο όλεθρο
Δορυφορική φωτογραφία από το Planet Labs PBC δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις Φορντό μετά την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ 9
Το Ισραήλ ευχαριστεί τον Τραμπ για το χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν: «Thank you, Mr. President» γράφουν πινακίδες στο Τελ Αβίβ
«Σας υποσχέθηκα πως οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα καταστρέφονταν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο» ανέφερε νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Οι αφίσες σε δρόμο του Τελ Αβίβ
5
Ο ΙΑΕΑ συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα μετά από την αμερικανική επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
H ιρανική υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας διαβεβαίωσε νωρίς το πρωί πως δεν εντόπισε «καμιά ένδειξη μόλυνσης» από ραδιενέργεια στις τρεις εγκαταστάσεις του προγράμματος πυρηνικής ενέργειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Το έμβλημα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας