Ελλάδα

Ποιοι είναι οι λόγοι, για τους οποίους επιλέχθηκε ο Πτέραρχος ΓΕΕΘΑ

Ο Πτέραρχος Χριστοδούλου, μαζί με τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν τα δύο φαβορί για την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, με το "γεράκι" της Πολεμικής Αεροπορίας, να επιλέγεται τελικά να διαδεχθεί τον Ευάγγελο Αποστολάκη στην θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και να αναλαμβάνει τα ινία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ασφάλεια της χώρας.

Ποιοι λόγοι πέραν του εθιμικού, δηλαδή ότι ήταν η σειρά της Πολεμικής Αεροπορίας να “βγάλει” Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από τις τάξεις της, μετά το Στρατηγό Κωσταράκο και τον Ναύαρχο Αποστολάκη, συνέτρεξαν στην επιλογή του Πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία – Διάσπαρτες εστίες σε Εύβοια, Χανιά και Σπάρτη
Όλη τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχες με τις φωτιές σε Κύθηρα, Μεσσηνία, Εύβοια και Χανιά - Νέο μήνυμα για εκκένωση 5 περιοχών στα Κύθηρα
Φωτιά στα Κύθηρα
Ανανεώθηκε πριν 50 δευτερόλεπτα