Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: “Αφού ο Τσίπρας λέει ότι είναι κεντροαριστερός, ας στηρίξει την πρότασή μας”

Το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει υποψήφιο από τον χώρο της Κεντροαριστεράς για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως “έ φτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο. Και θα έχουμε την πρότασή μας», σχολιάζοντας έτσι την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει με το ΚΙΝΑΛ να προτείνει στέλεχος του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας», τόνισε ο κ. Χρηστίδης

Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισαν την εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα απαράδεκτη, όσον αφορά την εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση. «Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία», είπαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

“Κανένα σχόλιο” για τα λεγόμενα Τσουκάτου

Στο ΚΙΝΑΛ δεν θέλησαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να σχολιάσουν τις δηλώσεις Τσουκάτου περί συγγνώμης από το ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε πως “η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε», ενώ διευκρίνισε πως για το ζήτημα αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετηθεί όταν είχε προκύψει. «Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

“ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ είναι οικογένεια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών”

«Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και ο υποψήφιός τους Φρανς Τίμερμανς γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα η οικογένειά τους είναι το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής», υποστήριξαν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου.

Τα ίδια στελέχη επιβεβαίωσαν ότι η Φώφη Γεννηματά και αντιπροσωπεία του κινήματος θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Μαδρίτη, το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα ανακοινωθεί η εκλογική διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές. Σημείωσαν ότι δεν θα συμμετέχει ο κ. Τσίπρας, καθώς, όπως ανέφεραν, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές έχουν αντιληφθεί ότι δεν έχει σχέση ούτε με τη σοσιαλδημοκρατία ούτε με την κεντροαριστερά, όταν συνεργάζεται στην κυβέρνηση με συγκεκριμένα πρόσωπα που εκφράζουν εθνολαϊκιστικές απόψεις. Ακόμη το επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξει ομιλητής του κόμματος στην εκδήλωση για μια ευρωπαϊκή κοινωνική ατζέντα που διοργανώνει η Λούκα Κατσέλη και στην οποία θα παραστούν ο Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν. «Οι προτάσεις της κ. Κατσέλη δεν έχουν γίνει δεκτές από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές», τονίστηκε από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 15
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 72