Πολιτική

Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έδινε… «Όσκαρ αποτυχίας και τυχοδιωκτισμού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»! [pics]

Ο νέος υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραΐτης είχε κατά το παρελθόν κάνει πλήθος... αντιΣΥΡΙΖΑ αναρτήσεων.

Αρκετά tweets κατά της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει από σήμερα είχε κάνει στο twitter ο νέος Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Μωραΐτης.

Μεταξύ αυτών, το 2017 χαρακτήριζε «ανέκδοτο τη διαπραγμάτευση» ενώ έγραφε επίσης ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης»!

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι τον Μάρτιο του 2017 ο Θάνος Μωραΐτης δήλωνε ότι «στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ: Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού», ενώ στις 18 Μαρτίου 2018 έκανε λόγο για «fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές… αντιΣΥΡΙΖΑ αναρτήσεις που είχε κάνει ο Θάνος Μωραΐτης

moraitis moraitis moraitis  moraitis moraitis moraitis moraitis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32