Πολιτική

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνει” τον “νταή” Πολάκη

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη "καρφώνει" τον Πολάκη λέγοντας πως η στάση του μοιάζει με αυτή των νταήδων στα σχολεία.

Στην συνολικότερη στάση του Παύλου Πολάκη και όχι στο δάνειο που πήρε από την ATTICA BANK επικεντρώνει την κριτική της η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.

Σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα με τον Πολάκη δεν είναι αν πήρε καταναλωτικό δάνειο. Υπουργός είναι, μεγάλο μισθό παίρνει, εγγύηση έβαλε το σπίτι του, πού θα δώσει λεφτά η τράπεζα- στην Μαρία που παίρνει 500 ευρώ και ζει στο νοίκι;».

Κατά την κυρία Διώτη το ζήτημα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας συνοψίζεται στην φράση “Ξέρεις ποιός είμαι εγώ;”.

«Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η μαγκιά του απέναντι στον Επίτροπο Υγείας “θα κόψω το τσιγάρο όποτε γουστάρω”, στη ματσίλα “είμαι άντρας και φοράω παντελόνια”, η επίκληση της “λεβεντιάς”, ως χαρακτηριστικό καθαρότητας, από κανάλι σε κανάλι και από ομιλία σε ομιλία.
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η στάση του που συνοψίζεται στη φράση “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”.
Την στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες», επισημαίνει για να καταλήξει απευθυνόμενη προς τον Παύλο Πολάκη: «Καμιά φορά ας κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη. Μπορεί η αντανάκλαση να μας τρομάξει».

Η Ηρώ Διώτη ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τον Αύγουστο του 2015 δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν κατέβηκε με κανένα κόμμα, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτησή της για τον Παύλο Πολάκη στο facebook:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
308
Διαγράφονται από τα πανεπιστήμια 285.000 αιώνιους φοιτητές - «Δεύτερη ευκαιρία» σε 30.000 που επέστρεψαν στα έδρανα
Στα μητρώα των ΑΕΙ υπάρχει εγγεγραμμένος φοιτητής από το 1935 - Τι είπε η Σοφία Ζαχαράκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, τις προσλήψεις στα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών
Πανεπιστήμιο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμβος ενέργειας η Ελλάδα – Οι νέοι Κρητικοί να πειστούν ότι οι «βεντέτες» είναι απόβλητα περασμένων καιρών
«Πολλά ειπώθηκαν και πολλά θα ειπωθούν για αυτό το ιστορικό διήμερο που χώρεσε μέσα σε 48 ώρες προσπάθειες ετών για να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε κόμβο ενέργειας» αναφερόμενος στα ενεργειακά deals
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 91
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα 47