Κόσμος

Σκότωσαν την Ελένη Φανουράκη – Μαφιόζικη εκτέλεση στην είσοδο του σπιτού της!

Σοκάρει το άγριο έγκλημα με θύμα την επιχειρηματία, Ελένη Φανουράκη. Οι δράστες έφυγαν με το αυτοκίνητο της 43χρονης...

Ένα φοβερό έγκλημα καλούνται να διαλευκάνουν οι αρχές της Νότιας Αφρικής. Μια εκτέλεση που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (31-03-2019) με τους δράστες να καταφέρνουν να απομακρυνθούν.

Θύμα τους η επιχειρηματίας Ελένη Φανουράκη από την Κύπρο, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει στη δολοφονική ενέδρα. Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να την σκοτώσουν και την αιφνιδίασαν.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Ελένη Φανουράκη, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς λίγο πριν πέσει νεκρή στην είσοδο της οικίας της. Η αστυνομία τονίζει πως εκείνο το μοιραίο απόγευμα, άγνωστος αριθμός αντρών προσέγγισε τη 43χρονη κατά την άφιξή της στο σπίτι της και την πυροβόλησαν δύο φορές.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό της και εγκατέλειψαν την περιοχή. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, η Ελένη ήταν ήδη νεκρή, ενώ μετά από έρευνες το όχημά της εντοπίστηκε παρατημένο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή της δολοφονίας.

Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στοιχεία επικοινωνίας για οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που θα διευκολύνει τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία της Κύπριας.

FANOURAKI

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη Ελένη Φανουράκη έχει καταγωγή από Κύπρο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της Ελληνίδα, μόνιμοι κάτοικοι Νότιας Αφρικής.

Τελευταία φορά επισκέφτηκε την Κύπρο το 2018.

Πηγή: sigmalive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράκ: Μπλακάουτ εν μέσω ακραίου καύσωνα
Μαζική διακοπή ρεύματος βύθισε το Ιράκ στο σκοτάδι, καθώς η χώρα βιώνει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 50°C, προκαλώντας ρεκόρ κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
Ηλεκτρικοί υποσταθμοί
Η νέα τεχνητή νοημοσύνη του Truth Social διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Τραμπ – «Προτιμά» τον Μπαράκ Ομπάμα
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης του κοινωνικού δικτύου του Ντόναλντ Τραμπ, Truth Social, αμφισβητεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ