Πριν από μερικές εβδομάδες, στην εβδομάδα Silver Award του MasterChef, ένα από τα πιάτα που είχαν ετοιμάσει ο Τιμολέων Διαμαντής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν: εγκέφαλοι γαρίδας με σάλτσα από δαμάσκηνο, τσίλι και ουίσκι. Για το… ιδιαίτερο αυτό πιάτο, μάλιστα, είχε γίνει και ένας μικρός χαμός τότε μεταξύ των παικτών, καθώς είχαν ακουστεί πολλές ειρωνείες.
Με καλεσμένο τον Λευτέρη Λαζάρου στο Happy Day της Μεγάλης Τετάρτης, λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης…