Πολιτική

Kουτσούμπας – Καισαριανή: “Έπεσαν για τη ζωή” είπε για τους 200 εκτελεσμένους από τους Ναζί

“Τιμάμε σήμερα τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής, καθώς και τους χιλιάδες που έπεσαν για την ζωή” δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης του ΚΚΕ.

“Η θυσία όλων αυτών των κομμουνιστών, των αγωνιστών δίνει και το πραγματικό περιεχόμενο της προόδου και σήμερα” πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Κουτσούμπας και συνέχισε:

“Πρόοδος δεν είναι να υποτάσσεσαι κάθε φορά στον αντίπαλο, στον εκάστοτε αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων. Πρόοδος είναι ο αγώνας ενάντια στο σάπιο σύστημα, στο κεφάλαιο, στην εξουσία του, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, είναι ο αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού μας.

Με ισχυρό, πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ”, τόνισε, καταλήγοντας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης της Κεντρικής Επιτροπής “Έπεσαν για τη ζωή”, στο δημαρχείο της Καισαριανής.

koutsoumpas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11