Κόσμος

Γαλλία: Άφησε ελεύθερες τις 4 γυναίκες ο 17χρονος δράστης – Παραμένει “ταμπουρωμένος” – video

Ελεύθερες άφησε ο 17χρονος δράστης τις 4 γυναίκες που κρατούσε ομήρους σε ένα καπνοπωλείο στο Μπλανιάκ, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει παραδοθεί.

Ένας 17χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές, ήταν ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους τέσσερις γυναίκες μέσα σε ένα καπνοπωλείο στο Μπλανιάκ, κοντά στην Τουλούζη.

Ο νεαρός άφησε ελεύθερες τις γυναίκες και δεν προέβαλε κανένα αίτημα στους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παραδοθεί στις αρχές.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων. Σήμερα, πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα και ζήτησε να συνομιλήσει με διαπραγματευτή της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν μια περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων γύρω από το καπνοπωλείο και ζήτησαν από κατοίκους και καταστηματάρχες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ουκρανία και η Σαουδική Αραβία συνδέονται με στρατηγικές σχέσεις
Στόχος της συμφωνίας είναι η Ουκρανία να βοηθήσει τη Σαουδική Αραβία στην ανάπτυξη όλων των απαραίτητων στοιχείων της αντιαεροπορικής άμυνας που λείπουν αυτή την στιγμή για την «αντιμετώπιση των Shahed και άλλων drone
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Saud bin Mishaal bin Abdulaziz
Όχι οθόνες πριν τα 2 έτη – Συστάσεις από την κυβέρνηση της Βρετανίας για τον χρόνο που περνάνε μικρά παιδιά μπροστά τους
Πρόσφατα ξεκίνησε μια διαβούλευση σχετικά με το εάν η χώρα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Αυστραλίας, η οποία απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άτομα κάτω των 16 ετών
iStock