Ελλάδα

120 δόσεις: Σπεύδουν κατά χιλιάδες να ρυθμίσουν τις οφειλές στα Ταμεία!

Περισσότεροι από 36.000 μη μισθωτοί ασφαλισμένοι υπέβαλαν, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, 31.05.2019, ηλεκτρονική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών σε έως και 120 δόσεις.

Περισσότεροι από 36.000 μη μισθωτοί ασφαλισμένοι υπέβαλαν, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ηλεκτρονική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις. Επιπλέον, έγιναν περισσότερες από 9.000 ρυθμίσεις εργοδοτών.

Η ανακοίνωση για τις 120 δόσεις

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι συνολικές επισκέψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για τη ρύθμιση οφειλών έφτασαν τις 210.000.

«Με τη ρύθμιση των 120 δόσεων και την ιδιαίτερα σημαντική ελάφρυνση που αυτή προσφέρει, εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι και επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να απαλλαγούν οριστικά από τα βάρη του παρελθόντος», σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η γρίπη ήρθε νωρίτερα στην Ελλάδα: Ποιες ομάδες κινδυνεύουν από τον υποκλάδο K και ποιο το πλάνο προστασίας
Οι εμβολιασμοί φέτος δεν έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια, ενώ για να είναι ασφαλείς οι ευπαθείς ομάδες και να προστατευθεί το σύστημα υγείας, θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί πάνω από 4 εκατ. άτομα
Young asian man was suffering from painful chest pain from a chronic disease.
Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα - Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια
«Διαδοχικές κακοκαιρίες» προβλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μέχρι και την Πρωτοχρονιά - Επιβεβαιώνει «άσπρες ημέρες» και ο Θοδωρής Κολυδάς - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Χιόνια