Κόσμος

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Κουτσή πάπια ο Τσίπρας, δεν θα μας σταματήσει σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Εθνικιστικό παραλήρημα από τον «γκρίζο λύκο» Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Άγρια επίθεση και απειλές στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε «κουτσή πάπια». «Θα σταματήσει να προκαλεί και να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα»! «Προκαλώ τον Τσίπρα να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο να δει τι θα πάθει»!

Ακραία προκλητικός, όπως πάντα άλλωστε, εμφανίστηκε ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο άνθρωπος που έχει συνασπιστεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είναι ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου.

[read4more]

Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο, επιτέθηκε στην Ελλάδα και απείλησε ευθέως τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τον χαρακτήρισε «κουτσή πάπια» μετά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κύπρο πως αν η Τουρκία δεν σταματήσει τις προκλήσεις θα «πληρώσει το τίμημα» και έκανε μια ακόμα αισχρή αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν», τόνισε ο Μπαχτσελί.

«Η Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 40 νεκροί και 200 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα - Οι μισοί πέθαναν στην προσπάθειά τους να πάρουν τρόφιμα
Συγγενείς των νεκρών έφθασαν σήμερα στο νοσοκομείο Νάσερ για να θρηνήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γυναίκες και παιδιά έκλαιγαν δίπλα σε σορούς τυλιγμένες σε λευκά σάβανα
Πενθούσες αντιδρούν κατά τη διάρκεια της κηδείας Παλαιστίνιου που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, κοντά σε κέντρο διανομής στη Ράφα
Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης καλούν τους κατοίκους του Τελ Αβίβ να το εγκαταλείψουν
Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, η ισραηλινή Αεροπορία χτύπησε στρατιωτική βάση στη δυτική Τεχεράνη - Νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ ετοιμάζουν οι Ιρανοί
Πυκνός καπνός από πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη που χτυπήθηκαν από ισραηλινά μαχητικά
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα