Ελλάδα

Μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Πέταξαν φέιγ-βολάν με το λογότυπο της οργάνωσης "Ρουβίκωνας".

Μέχρι και έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έφτασαν μέλη της οργάνωσης “Ρουβίκωνας”.

Συγκεκριμένα, μέλη της οργάνωσης, που επέβαιναν σε 5 ή 6 μοτοσικλέτες, έφτασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου στο Ψυχικό, πέταξαν φέιγ-βολάν που ανέγραφαν “Αποχή από τις εκλογές” και έφεραν το λογότυπο “Ρουβίκωνας”.

Τα μέλη της οργάνωσης αποχώρησαν ανενόχλητα, παρά το γεγονός ότι -θεωρητικά- το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου φυλάσσεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αυτές οι Νύχτες έμειναν»: Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31 ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
Από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media στην τελετή λήξης ενώ η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Program Director της Nova παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης
nova