Πολιτική

Ο… άλλος Κωστής Χατζηδάκης και ο 18 μηνών Γιαννάκης – video

Με ένα video διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Στο τελευταίο προεκλογικό του video, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλά για την Ελλάδα που θέλει και κυρίως για όσα θα ήθελε να κάνει ως πολιτικός ώστε ο μόλις 18 μηνών γιος του, ο μικρός Γιαννάκης, να νιώθει περήφανος για εκείνον.

Από τότε που μπήκε στη ζωή του ο μικρός μπόμπιρας, άλλωστε, ο Κωστής Χατζηδάκης βλέπει τα πράγματα αλλιώς.

«Ξέρω ότι µε τις πράξεις µου επηρεάζω τη ζωή του Γιάννη µου και όλων των «Γιάννηδων» της πατρίδας µας Θέλω, λοιπόν, όταν κάποτε µε ρωτήσει “τι έκανες τόσα χρόνια στην πολιτική;” να µπορώ να τον κάνω περήφανο», λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Στο βίντεο, ο Κωστής Χατζηδάκης λέει όσα θα ήθελε να πει στον Γιάννη του μετά από λίγα χρόνια:

– Ότι πάλεψε για να γίνει η Ελλάδα μια χώρα ευκαιριών. Ότι έλυσε προβλήματα.  Ότι προσπάθησε για να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη. Ότι συνάντησε αντιδράσεις, αλλά δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος. «Διότι αυτό που μετράει είναι οι αξίες σου και το αποτέλεσμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

– Ότι όλα αυτά τα έκανε µέσα από τη Νέα Δημοκρατία.  «Μια παράταξη που δεν είναι αλάνθαστη, αλλά ήταν πάντα στη σωστή µεριά της ιστορίας».

– Ότι κρατάει σφικτά εδώ και χρόνια το νήμα των αξιών του: ελευθερία, δικαιοσύνη, υγιής πατριωτισµός, αξιοπρέπεια.

«Έτσι θα συνεχίσω, με τη στήριξή σας. Το ίδιο σταθερά και µε τις ίδιες αξίες», καταλήγει.

Δείτε το video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 5
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
21
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες