Κόσμος

Η Νταϊάν Κίτον δεν έχει βγει ραντεβού τα τελευταία 35 χρόνια!

"Έχω πολλούς φίλους, αλλά όχι σχέσεις" λέει η Νταϊάν Κίτον που προχώρησε σε αρκετά... προσωπικές αποκαλύψεις και προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις της!

Η Νταϊάν Κίτον είναι ειλικρινής για την προσωπική της ζωής. Η Αμερικανίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό InStyle ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και δεκαετίες.

«Δεν έχω βγει ραντεβού, θα έλεγα εδώ και 35 χρόνια» είπε η ηθοποιός. «Ούτε μία φορά;» ρωτήθηκε. «Ποτέ» απάντησε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κοινωνική ζωή. «Έχω πολλούς άνδρες φίλους» πρόσθεσε. «Έχω πολλούς φίλους, αλλά δεν υπάρχουν σχέσεις» τόνισε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό της «κάποια που έχει υψώσει προστατευτικό τείχος», κάποια που αποφεύγει τις σχέσεις.

Η Νταϊάν Κίτον και η ανεξαρτησία

«Είχα μεγάλη ανεξαρτησία και κανείς δεν μου έλεγε τι να κάνω. Είχα μια μητέρα που ενθάρρυνε σε αυτό και με βοήθησε να επιτύχω τα πράγματα που ήθελα να επιτύχω. Έχω ακολουθήσει τα μονοπάτια που ήθελα να ακολουθήσω, μου αρέσει να ανακαινίζω σπίτια, μου αρέσει η αρχιτεκτονική, μου αρέσει η μόδα, μου αρέσει όλο αυτό» διευκρίνισε.

Η Νταϊάν Κίτον στη συνέντευξη μίλησε μόνο έμμεσα για τον Γούντι Άλεν. «Προφανώς, χρωστάω τα πάντα στην ταινία ‘Annie Hall’ (Νευρικός Εραστής)» είπε αναφερόμενη στην καριέρα της.

Η Κίτον έχει υποστηρίξει με σθένος τον επί σειρά ετών σκηνοθέτη της, στη διαμάχη με τη θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου που λέει ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί το 1992.

«”Ο Γούντι Άλεν είναι φίλος μου και συνεχίζω να τον πιστεύω» έγραψε η Κίτον στο Twitter τον Ιανουάριο του 2018.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου