Κόσμος

Έπαιξε Superenalotto και κέρδισε το ποσό ρεκόρ των 209 εκατομμυρίων ευρώ! [Pics]

Ένα δελτίο που κόστισε 2 ευρώ και επικυρώθηκε στο Λόντι, κοντά στο Μιλάνο, κέρδισε το τζακ ποτ των 209 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αποτελεί νέο ρεκόρ στην Ιταλία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ιταλικού Superenalotto.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει σε έξι αριθμούς από το 1 έως το 90 και κανένας δεν είχε βρει τους σωστούς από τον Ιούνιο 2018. Τελικά οι αριθμοί 7, 32, 41, 59, 75 και 76, που είχαν επιλεγεί τυχαία από αυτόματο σύστημα σε μπαρ του Λόντι, βγήκαν χθες το βράδυ από την κληρωτίδα.

tzakpotItalia
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πού να ξέρεις ποιος το επικύρωσε… Σήμερα υπήρχε συνεχής ροή, κόσμος έμπαινε και ζητούσε ένα δελτίο στην τύχη. Εγώ τύπωνα, τύπωνα», είπε στα μέσα ενημέρωσης ο Γκουλιέλμο Πότζι, ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

tzakpotItalia
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το προηγούμενο ρεκόρ του ιταλικού Superenalotto ήταν 177 εκατομμύρια ευρώ τον Οκτώβριο 2010.

Το νέο ιταλικό ρεκόρ υπερβαίνει επίσης εκείνο του Euromillion, στο τζακ ποτ του οποίου έχουν τεθεί ανώτατο όριο τα 190 εκατομμύρια ευρώ. Τρεις φορές έχει φθάσει αυτόν τον αριθμό, τον Αύγουστο 2012 στην Αγγλία, τον Οκτώβριο 2014 στην Πορτογαλία και τον Οκτώβριο 2017 στην Ισπανία.

Πρόκειται για μεγάλα ποσά, που παραμένουν ωστόσο αστεία μπροστά στο τζακ ποτ του 1,537 δισεκ. δολαρίων (1,37 δισεκ. ευρώ προ φόρων) που κέρδισε τον Οκτώβριο του 2018 στο αμερικανικό Mega Millions μια κάτοικος της Νότιας Καρολίνας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά στη Γαλλία από την κακοκαιρία «Benjamin» - Ένας Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Κορσική
Το θύμα κολυμπούσε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όταν παρασύρθηκαν από την ξαφνική άνοδο της στάθμης του ποταμού, που «φούσκωσε» από τις καταιγίδες
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γαλλία
Ανάλυση CNN: Η στρατηγική του Πούτιν να χειραγωγεί τον Τραμπ φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της
Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις εναντίον των ρωσικών πετρελαϊκών κολοσσών σηματοδοτούν μια στροφή στις σχέσεις μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίες χαρακτηρίζονταν επί χρόνια από καχυποψία και πολιτικό υπολογισμό
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ