Πολιτική

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το φιλί του Κυριάκου και…όλα τα βλέμματα πάνω της [pics]

Πρώτη φορά ως πρωθυπουργός ανέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της ΔΕΘ και από το πλευρό του δεν γινόταν να απουσιάζει η σύντροφος της ζωής του. Η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και το φιλί που της έδωσε ο πρωθυπουργός όταν κατέβηκε από το βήμα, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μια ώρα κι ένα τέταρτο μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησής του. Στην πρώτη σειρά, δίπλα στον Ινδό υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ινδίας, Χαρντιπ Σινγκ Πούρι, καθόταν η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Φόρεσε λευκό πουκάμισο και λευκό σακάκι, μπεζ παντελόνι και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

mareva velideio mareva velideio mareva velideio mareva velideio mareva velideio

Όταν έφτασαν στο Βελλίδειο ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα.

mitsotakis entance deth

Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε από το βήμα και χαιρέτισε τον πρόεδρο της ΔΕΘ, έδωσε ένα φιλί στη σύζυγό του, ενώ όσοι βρίσκονταν στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο τον χειροκροτούσαν.

mitsotakis mareva fili

Από πολύ νωρίς, ο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο. Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού αλλά και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

marinakis velideio

Φυσικά, την ομιλία του πρωθυπουργού παρακολούθησαν υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις πρώτες σειρές βρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη.

mitsotakis karamanlis deth mitsotakis samaras deth

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17