Κόσμος

Μπερλουσκόνι: Στο νοσοκομείο μετά από πτώση στο συνέδριο του ΕΛΚ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μια πτώση που είχε στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κροατία.

Το ατύχημα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνέβη χθες Πέμπτη, στη λήξη του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ, όπως έγραψαν η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera και άλλα ΜΜΕ.

Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι αναμένεται να παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες στην κλινική La Madonnina στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Άλλα ΜΜΕ, μεταξύ αυτών το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos, επικαλέστηκαν πηγές από το κόμμα του Μπερλουσκόνι Forza Italia, οι οποίες σημειώνουν ότι ο βετεράνος πολιτικός δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

«Δεν υπήρξαν κατάγματα στο ισχίο, στην κλείδα, στο οστό της κνήμης ούτε σε άλλα οστά» σημειώνουν οι πηγές.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ απλό μώλωπα», συμπλήρωσαν οι πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου κατά της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ - Γιγαντώνεται το κίνημα «No Kings»
Πολλοί δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι φοβούνται πως κινδυνεύει η δημοκρατία στις ΗΠΑ, λιγότερο από εννέα μήνες από την έναρξη της δεύτερης θητείας του Τραμπ στην αμερικανική προεδρία
Διαδηλωτές κατά του Τραμπ στον Λος Αντζελες 5
Σε τεντωμένο σχοινί η εκεχειρία: «Η Χαμάς σχεδιάζει επίθεση κατά αμάχων στη Γάζα», προειδοποιεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
«Εάν η Χαμάς εξαπολύσει αυτήν την επίθεση, θα ληφθούν μέτρα για την προστασία του λαού της Γάζας και τη διατήρηση της ακεραιότητας της εκεχειρίας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση
Μαχητές της Χαμάς 8