Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Ηλιούπολη: Βανάκι «λαμπάδιασε» στην λεωφόρο Βουλιαγμένης
Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ: Εκκίνηση από τον Μητσοτάκη στον νυχτερινό αγώνα δρόμου

Στο σημείο εκκίνησης του νυχτερινού αγώνα δρόμου 4χλμ βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ο οποίος γίνεται στα πλαίσια του 13ου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο Πρωθυπουργος βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, Άγγελο Μπασινα, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα.

Λιγο πριν δώσει το σήμα της εκκίνησης του αγώνα ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στο σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίηση σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολυ πιο διαδεδομένο απο όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θελουμε να δείξουμε οτι η ΝΔ πέρα απο τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και παλι σε όσους συμμετέχουν.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28