Πολιτική

Μητσοτάκης και Νετανιάχου επισκέφθηκαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής (03.01.2020) ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ομόλογός του από το Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, οι οποίοι ξεναγήθηκαν μαζί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από την διευθύντρια Μαρία Λαγογιάννη, συνοδεία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.

Οι δύο ηγέτες αρχικά επισκέφτηκαν τις εκθέσεις για την Μυκηναϊκή και την Κυκλαδική εποχή.

Οι δύο Πρωθυπουργοί περιηγήθηκαν στις αίθουσες με επιτύμβιες στήλες και αγάλματα κούρων, ενώ ο κ. Νετανιάχου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον χώρο όπου εκτίθενται τοιχογραφίες από το Ακρωτήρι της Θήρας.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν ο γιος του Κωνσταντίνος, ενώ ο κ. Νετανιάχου συνοδευόταν από την σύζυγό του Σάρα και τον γιο του Ανβερ.

mousio

mousio

mousio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Καραχάλιος για την γνωριμία με την Μαρία Καρυστιανού: «Πώς με είδε τυχαία; Ο Νικολόπουλος μας σύστησε»
Η Καρυστιανού λέει ότι έχει δυσφορία και δυσανεξία απέναντι στα κόμματα, αλλά ψήφισε Νέα Δημοκρατία, ψήφιζε χωρίς να ξέρει τον εκπρόσωπο του κόμματος;» είπε ο ίδιος
καραχάλιος
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορεί το ρωσικό φυσικό αέριο να μπαίνει στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία
«Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τις ενεργειακές υποδομές χωρίς γεωπολιτικές εντάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ζάππειο
152
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης