Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της στο κρεβάτι, λίγο πριν κοιμηθούν!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες και από ότι φαίνεται οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Ερωτευμένη βρήκε το 2020 την Ιωάννα Τούνη! Η γνωστή influencer και σχεδιάστρια ρούχων τους τελευταίους μήνες βιώνει την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεπώς δεν έχει κανέναν λόγο να μην χαμογελά. Η σχέση της με τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Χρήστο Τσεβρεντζή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με την ίδια να μην κρύβει πλέον αυτό που ζει. Δείτε στο TLIFE πώς φωτογράφισε η Ιωάννα Τούνη τον αγαπημένο της λίγο πριν κοιμηθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συνεπιμέλεια στην Ελλάδα: Από την αποκλειστική γονική μέριμνα στο νέο μοντέλο συν-ανατροφής και συνευθύνης
Ο Ν. 4800/2021 επαναπροσδιόρισε ριζικά το οικογενειακό δίκαιο, εισάγοντας τη συνεπιμέλεια ως βασική αρχή μετά τη διάσταση των γονέων, με κεντρικό άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού
Πηγή φωτό: iStock