Ελλάδα

Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν πάνω από το Αιγαίο!

Σε νέο μπαράζ παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησαν και σήμερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικού πολέμου που δραστηριοποιήθηκαν στο Αιγαίο.

Συνολικά τα τούρκικα αεροσκάφη σημείωσαν 60 παραβιάσεις και 15 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.

Τα τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν 28 παραβιάσεις ενώ τα CN-235 προχώρησαν σε 32.

Τα τούρκικα μαχητικά ενεπλάκησαν σε 15 περιπτώσεις σε αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά που αναγνώρισαν και αναχαίτισαν τα τούρκικα F-16!

Πηγή: OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση η ΕΛΑΣ για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και τον Άγνωστο Στρατιώτη 
Σε επιφυλακή η ομάδα ΟΔΟΣ και τα ΜΑΤ ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια - Προληπτικούς ελέγχους το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία σε άτομα που κινούνται ύποπτα στο κέντρο της Αθήνας
Κλούβες