Πολιτική

Βορίδης: Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε και ξύλο με τους Παοκτζήδες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης αναγκάστηκε να διακόψει νωρίτερα τη σύσκεψη με τους αγρότες στη Βέροια εξαιτίας των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η φράση του «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε και ξύλο με τους Παοκτζήδες», προκάλεσε αίσθηση.

Η συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν η αιτία που ο Μάκης Βορίδης άφησε στη… μέση τη  σύσκεψη στη Βέροια θέλοντας να δώσει… τόπο στην οργή και να μην οξυνθούν και άλλο τα πνεύματα.

Μάλιστα οι άνδρες της ασφαλείας του διέκοψαν τη συζήτηση που είχε και του ζήτησαν να αποχωρήσει την ώρα που έξω τα πράγματα έδειχναν να ξεφεύγουν.

Οι αγρότες από την άλλη επέμεναν να παραμείνει και ήταν οι ίδιοι που εγγυήθηκαν την ασφάλειά του. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τελικά έμεινε για λίγο στην αίθουσα, τόνισε πως «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους παοκτζήδες» και αποχώρησε προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16