Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος. Εργάστηκε ως συντάκτης ύλης και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο που αποδείχτηκε, δυστυχώς, μοιραίο.

Τελευταίοι επαγγελματικοί σταθμοί στους οποίους βρέθηκε ο Ρίζος Ψύλλος ήταν η ιστοσελίδα “Protagon” και η εφημερίδα “Νέα Σελίδα”, ενώ είχε εργαστεί και στο site “Newpost”.

 Ήταν ένας δημοσιογράφος με προσήλωση στις αρχές της δεοντολογίας, πλούσιο λεξιλόγιο και έμφυτο ταλέντο στους τίτλους.

Ο Ρίζος Ψύλλος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του που υπεραγαπούσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χαλάει» ο καιρός από τη Δευτέρα: Καταιγίδες σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας
Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών - Υψηλός κίνδυνος για φωτιά σε 17 περιοχές - Πότε θα κοπάσουν τα φαινόμενα και πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία
Άνδρας