Ελλάδα

Υπουργείο Εργασίας: 57 εκατ. ευρώ για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας το κονδύλι για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος μηνός Μαΐου.

Πρόκειται για δαπάνη ύψους 57.596.475,21 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 ΑΛΕ 2310506004, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος μηνός Μαΐου.

 Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι οφείλουν να εξηγήσουν γιατί παραπληροφορούσαν την κοινή γνώμη» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά για το πόρισμα του Πολυτεχνείου για τα Τέμπη
«Προφανώς ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην ουσία και να υποστηρίξουμε τις κατηγορίες μακριά από θεωρίες συνομωσίας!» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Λεωνίδας Κουμπούρας
Τα τρένα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
Βασίλης Καρράς: Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον τραγουδιστή θα ξεσηκώσει το Καλλιμάρμαρο στις 13 Ιουνίου
Στη συναυλία θα τραγουδήσουν Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Στέλιος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος κ.α.
Βασίλης Καρράς 1