Κόσμος

Μίσιγκαν: Εικόνες αποκάλυψης! Έσπασαν φράγματα, κόσμος εγκαταλείπει άρον – άρον τα σπίτια του (video)

Οι αρχές της κομητείας Μίντλαντ στην πολιτεία Μίσιγκαν ανακοίνωσαν ότι δύο φράγματα κατέρρευσαν εξαιτίας θύελλας και σφοδρών βροχοπτώσεων στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες και προέτρεψαν τους κατοίκους γύρω από αυτά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αμέσως.

«Το φράγμα Ίντενβιλ και το φράγμα Σάνφορντ κατέρρευσαν. Οι κάτοικοι της Ίντενβιλ και της Σάνφορντ πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως» από τις εστίες τους, αναφέρει ανακοίνωση των αρχών της κομητείας.

Στην πολιτεία Μίσιγκαν σημειώνονταν τις τελευταίες ημέρες σφοδρές βροχοπτώσεις, γεγονός που ήγειρε φόβους πως φράγματα θα κατέρρεαν, ενώ πυροδότησε πολλές προειδοποιήσεις για πλημμύρες σε όλη την πολιτεία.

Οι αρχές συνέστησαν στους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο σε περιοχές με όσο μεγαλύτερο υψόμετρο είναι δυνατόν κι όσο πιο μακριά γίνεται από τον ποταμό Τιταμπαουάσι.

Σύμφωνα με την αμερικανική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία (National Weather Service, NWS), οι ποταμοί Τιταμπαουάσι, στην κομητεία Μίντλαντ, και Ράιφλ, κοντά στο Στέρλινγκ, όδευαν να προκαλέσουν εκτεταμένες πλημμύρες. Η NWS εξέδωσε επίσης έκτακτο δελτίο προειδοποιώντας για τον κίνδυνο πλημμυρών στις περιοχές όπου προβλέπεται να καταλήξουν νερά από τα φράγματα που κατέρρευσαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι νεκροί και 70 τραυματίες από βομβαρδισμό σε αεροπορική βάση στην Κολομβία - 12 αστυνομικοί σκοτώθηκαν από επίθεση σε ελικόπτερο
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει σε ποια από τις ένοπλες οργανώσεις που δρουν στην Κολομβία επιρρίπτουν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης Κάλι έκανε λόγο για «ναρκωτρομοκρατία»
Οι δυνάμεις ασφαλείας εργάζονται δίπλα στα συντρίμμια μετά την έκρηξη ενός φορτηγού οχήματος κοντά σε μια βάση της Αεροδιαστημικής Δύναμης, η οποία προκάλεσε πολλαπλά θύματα στην Κολομβία
Τραμπ: Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία – Ο Ζελένσκι επιτίθεται στον Πούτιν που εξακολουθεί να βομβαρδίζει
«Τα σήματα που στέλνει η Ρωσία» υποδηλώνουν ότι προσπαθεί να αποφύγει μία διμερή συνάντηση, λέει ο Ζελένσκι - Οι όροι του Πούτιν για επίτευξη ειρήνης
Ο Ντόναλντ Τραμπ
2
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι