Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή έκλειψη είναι ισχυρή για την απόκτηση προοπτικής ενός παρελθοντικού θέματος βοηθώντας σε να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο μέσα από την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησες. Αυτή η νέα προοπτική για ένα παλιό ζήτημα σχετίζεται με επικοινωνίες, συνδέσεις, ταξίδια και αίσθηση περιπέτειας. Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει κι αυτό επηρεάζει τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Η ένταση είναι πιθανή για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι και διεκδικείς είτε στα εργασιακά, είτε στα προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα και μην μένεις κολλημένη σε παλιές κακές εμπειρίες.

Ταύρος: Η σημερινή Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες, και παρελθοντικές καταστάσεις τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Η κάθε κίνηση και συμπεριφορά σου στα εργασιακά θα πρέπει να είναι σωστά μελετημένη. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγετε περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα και φρόντισε τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη φέρνει ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναισθήματα, καθώς είναι και μια στιγμή που οι ανάγκες σου αλλάζουν. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση ή και κάποιες απογοητεύσεις, αλλά τα συναισθήματα σε παρακινούν να κάνεις κρίσιμες προσαρμογές. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και μην δυσκολεύεις τη συνεργασία σου με σημαντικά στελέχη. Μην τεντώνεις το σκοινί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις