Ελλάδα

Εταιρία του ομίλου της Singapore Airlines αναστέλλει τις πτήσεις Αθήνα – Σιγκαπούρη

Αν είχατε κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψετε στη Σιγκαπούρη από την Αθήνα με την εταιρία Scoot, που ανήκει στον όμιλο της Singapore Airlines, πρέπει να βρείτε άλλη πτήση. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι διακόπτει τα δρομολόγια μέχρι του χρόνου το Μάρτιο.

Η Scoot, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (09.06.2020), πως λόγω της αναμενόμενης μικρής ζήτησης που προκύπτει από τον COVID-19,  θα αναστείλει προσωρινά τα δρομολόγια Αθήνα – Σιγκαπούρη και Βερολίνο – Σιγκαπούρη έως τα τέλη Μαρτίου 2021.

Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση, θα ειδοποιηθούν άμεσα και θα έχουν δύο επιλογές: είτε επιστροφή χρημάτων 100% μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής είτε επιστροφή χρημάτων 120% σε κουπόνια Scoot τα οποία ισχύουν για 12 μήνες.

Η Scoot, εδώ και μερικές μέρες, εκτελεί δρομολόγια προς έξι προορισμούς: Γκουάνγκτζου, Χονγκ Κονγκ, Ιπο, Κουτσίνγκ, Πενάνγκ και Περθ.

Η Scoot είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μέλος του ομίλου της Singapore Airlines. Πέταξε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2012 και συγχωνεύθηκε με την Tigerair της Σιγκαπούρης τον Ιούλιο του 2017, διατηρώντας την επωνυμία Scoot.

Διαθέτει ένα στόλο 20 αεροσκαφών, τα Boeing 787 Dreamliners και 28 Airbus A320, με άλλα δύο Boeing 787 Dreamliners, 31 Airbus A320neo και 16 A321neo αεροσκάφη που αναμένονται να παραδοθούν σύντομα. Το δίκτυο Scoot καλύπτει 67 προορισμούς σε 17 χώρες, ενώ εννέα ακόμη προορισμοί από την Ινδία, την Ινδονησία και τη Μαλαισία θα ενταχθούν στο δίκτυο μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα η δίκη για την εξαφάνιση των βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών
Οι κατηγορίες αφορούν υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια, καθώς και ηθική αυτουργία με επίκεντρο τα χαμένα βίντεο που φέρονται να καταγράφουν διελεύσεις αμαξοστοιχιών πριν το δυστύχημα
Τέμπη
Ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λιποθύμησε στο Σύνταγμα – Πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης
Το βράδυ της Τρίτης ενώ ήταν στο Σύνταγμα εμφάνισε τάσεις λιποθυμίας και γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο
Πάνος Ρούτσι
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
41
Πώς έγινε η διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Η διαμονή σε Airbnb, η διαφυγή και η επικοινωνία με τρίτο πρόσωπο
Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η υπόθεση, που έχει ήδη προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα, ενδέχεται να «κρύβει» ακόμη αρκετές εκπλήξεις - Το χρονικό της διπλής δολοφονίας
68χρονος 3