Κόσμος

Θρήνος χωρίς τέλος στη Βραζιλία: 1.269 νεκροί σε μια μέρα

Δεν τελειώνει ο εφιάλτης που προκαλεί ο κορονοϊός στη Βραζιλία. Για άλλη μια μέρα, ο απολογισμός των θυμάτων είναι βαρύτατος, με τη χώρα να ξεπερνά τους 46.000 θανάτους.

1.269 άνθρωποι πέθαναν το τελευταίο 24ωρο στη Βραζιλία από την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός.

Από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα, η Βραζιλία θρηνεί το θάνατο 46.510 πολιτών της. Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

Click4more Όλεθρος – Πάνω από 445.000 νεκροί από κορονοϊό σε όλο τον κόσμο

Το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας, επιβεβαιώθηκαν 32.188 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε 955.377.

Και ως προς τις μολύνσεις, ο μοναδικός υψηλότερος αριθμός σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου είναι αυτός των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρασκήνιο «φωτιά» πριν τις συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη: Ο Ζελένσκι περιμένει τον Πούτιν και το Κρεμλίνο κρατάει κλειστά τα χαρτιά
«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από τη Ρωσία και μετά θα αποφασίσω τα βήματα που πρέπει να κάνει η Ουκρανία» ανάφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι