Ελλάδα

Πως θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις σε Ηρώδειο και Επίδαυρο – Όλα τα μέτρα

«Με ασφάλεια και με πολύ αυστηρές προδιαγραφές» θα διεξαχθούν οι φετινές εκδηλώσεις του στο Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και το Μικρό θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου τα οποία θα λειτουργήσουν με το 45% της πληρότητάς τους.

Καθώς έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων ( εκδίδονται ατομικά ή για ομάδες 2, 3 ή 4 ατόμων) το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανακοίνωσε σήμερα τα ειδικά μέτρα που θα τηρήσει για το κοινό, τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους σε Ηρώδειο και Επίδαυρο.

Για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και κανόνων προχώρησε στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού ταξιθεσίας και φύλαξης.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

– Το Ηρώδειο,το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, θα λειτουργήσουν με το 45% της πληρότητάς τους, ενημερώνει το Φεστιβάλ.

– Οι θεατές θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο. Για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού το Φεστιβάλ συνιστά έγκαιρη προσέλευση των θεατών από 1 έως 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

– Επειδή το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει στο Ηρώδειο το Φεστιβάλ θα προσφέρει σε όλους τους θεατές από ένα μικρό μπουκάλι νερό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα του Φεστιβάλ Αθηνών και Eπιδαύρου για τον Covid 19 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.greekfestival.gr

και στο https://www.youtube.com/watch

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
37
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1