Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικη “φασίνα” στα Σεπόλια (pics)

Συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Δήμος Αθηναίων και ειδικότερα η Διεύθυνση Καθαριότητας έχει παρέμβει, μέχρι στιγμής, από το κέντρο μέχρι και τα όρια της πρωτεύουσας, και στις 129 γειτονιές της.

Την`Κυριακή (12.07.2020), η επιχείρηση καθαριότητας επικεντρώθηκε σε δρόμους και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, συγκεκριμένα στα Σεπόλια, και από νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν.

kathariotita Dimos Athinaion

kathariotita Dimos Athinaion

“Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε το κερδίζουμε. Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της”, τονίζει, σε δήλωσή του για τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των 5 συλληφθέντων για τις «κομπίνες» στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά – Κατασχέθηκαν σχεδόν 6 εκ. ευρώ
Ασκήθηκε σε βάρος τους, ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση, κατ´ εξακολούθηση σε βάρος των συμφερόντων της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού δημοσίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και λαθρεμπορία
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΠΕΡΑΜΑ