Ελλάδα

Ανθρώπινο δράμα στην Καλλιθέα: Ζούσε τρεις εβδομάδες με τη νεκρή μητέρα της στη ντουλάπα

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα. Μια 58χρονη γυναίκα ζούσε για περισσότερο από τρεις εβδομάδες μέσα στο σπίτι με τη νεκρή μητέρα της, την οποία είχε βάλει σε ντουλάπα και είχε τυλίξει το πτώμα της με κουβέρτες!

Το ανθρώπινο δράμα στην Καλλιθέα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29.07.2020), όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε η 58χρονη και βρήκαν το πτώμα της 92χρονης μητέρας της, μέσα σε ντουλάπα του ισόγειου διαμερίσματος, τυλιγμένο με κουβέρτες.

Η δυσοσμία ήταν εκείνη που παρακίνησε τους γείτονες της 58χρονης στην Καλλιθέα να καλέσουν την αστυνομία. Και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μακάβρια αποκάλυψη.

Η 58χρονη είχε σφραγίσει όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν είναι λεφτά για την κηδεία και γι’ αυτό επέλεξε να κρατήσει τη σορό της μητέρας της στο σπίτι.

Μετά την αποκάλυψη, διατάχθηκε από εισαγγελέα ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα βίντεο από την φονική παράσυρση βρέφους στον Βόλο το 2023 - «Είναι σαν να μας ρίχνουν συνέχεια αλάτι στην πληγή» λέει η γιαγιά
«Κάποιος ένα Σάββατο την είδε κάπως και ήπιε και μου πήρε μέσα από την αγκαλιά μου το εγγόνι μου» λέει ο παππούς του βρέφους που παρασύρθηκε στο Βόλο
Βόλος
Οι μυστηριώδεις κλήσεις και τα μηνύματα των 22χρονων, η διαδρομή πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και ο «τρίτος ύποπτος»
Μυστήριο παραμένει το με ποιον μιλούσε ο 22χρονος συνεργός συνεχώς στο τηλέφωνο ενώ και ο «εκτελεστής» πρέπει να απαντήσει γιατί στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου κάλεσε δύο φορές τον εργοδότη του
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Ελληνικές πιέσεις για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini που θα αλλάξουν το Πολεμικό Ναυτικό – Αυτοψία και στη Virginio Fasan
Η φρεγάτα αναμένεται να καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα επιβιβαστεί το ελληνικό κλιμάκιο στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για εν πλω έλεγχο κρίσιμων συστημάτων και γενικής κατάστασης
Φρεγάτες Bergamini
«Ουδέποτε αναφέραμε ότι το ζώο κακοποιήθηκε σεξουαλικά» λέει ο φιλοζωικός σύλλογος Κρεστένων στην Ηλεία
«Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από εθελοντές του Συλλόγου, όπου ναρκώθηκε, του τοποθετήθηκε ορός και -σύμφωνα με την κτηνίατρο - έφερε τραύμα στην περιοχή του πρωκτού, στο οποίο έγιναν οκτώ ράμματα»
Το άτυχο τετράποδο που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση στην Ηλεία