Ελλάδα

Μειώθηκε κατά 15,8% η επιβατική κίνηση στα λιμάνια της χώρας

Μείωση 15,8% σημείωσε η συνολική διακίνηση επιβατών στα ελληνικά λιμάνια το α’ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2019, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α’ τριμήνου 2019 προς το α’ τρίμηνο 2018 παρατηρήθηκε μείωση 2,6%.

Σύμφωνα, επίσης, με την ΕΛΣΤΑΤ:

*Η συνολική διακίνηση εμπορευμάτων στους ελληνικούς λιμένες παρουσίασε αύξηση 1,1% το α’ τρίμηνο 2020 σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2019, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α’ τριμήνου 2019 προς το α’ τρίμηνο 2018 καταγράφηκε αύξηση 2%.

*Η συνολική διακίνηση κινητών μονάδων (τροχοφόρων) παρουσίασε μείωση 8,3% το α’ τρίμηνο 2020 σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2019, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του α’ τριμήνου 2019 προς το α’ τρίμηνο 2018 σημειώθηκε μείωση 2,4%.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4