Ελλάδα

Κι άλλος νεκρός από κορονοϊό: Πέθανε 81χρονος στον Ευαγγελισμό

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Μέσα σε λίγες ώρες τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη μάχη με την Covid-19, με αποτέλεσμα ο συνολικός απολογισμός να έχει φτάσει τους 324 νεκρούς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17.09.2020) έχασε τη ζωή του εξαιτίας της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός ένας 81χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Ο 81χρονος ήταν διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ αρχικά είχε νοσηλευτεί στο Αλεξάνδρα, στο τέλος Αυγούστου.

Νωρίτερα είχαν γίνει γνωστοί οι θάνατοι ενός 65χρονου στο Σωτηρία και μιας 83χρονης στην Ορεστιάδα.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα