Ελλάδα

Κορονοϊός: Ακόμα δύο νεκροί στην Ελλάδα και 330 συνολικά

Δυστυχώς ο κατάλογος των νεκρών που αφήνει πίσω του στην χώρα μας ο κορονοϊός αυξάνεται…

Ακόμη δύο συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των απωλειών από την νόσο Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός σε 330.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 73χρονο που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, σε απλή κλίνη Covid, ο οποίος απεβίωσε εχθές το απόγευμα και ο θάνατός του ανακοινώθηκε σήμερα, και για έναν 70χρονο που νοσηλευοταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Τόσο ο 70χρονος άνδρας, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, όσο και ο 73χρονος έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα Αττική Οδός: «Δεν θα στείλουμε ποτέ μήνυμα στους συνδρομητές e – PASS για κάποια οφειλή, αν δείτε κάτι τέτοιο είναι απάτη»
«Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του», ενημερώνει η ανακοίνωση
αττική οδός
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η διάταξη δέσμευσης του λογαριασμού μου, έχει στηθεί ένας χορός ηθικής κατακρεούργησής μου
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει δε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια τις προσεχείς ημέρες, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ «τον δικάζουν και τον καταδικάζουν», επικαλούμενα «πηγές» που -όπως υποστηρίζει- εδράζονται σε διακινούμενο non-paper «άγνωστου συντάκτη»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος