Κόσμος

O Louis Vuitton κλείνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με συνθήματα όπως “Ψηφίστε”!

Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton παρουσίασε σήμερα τη συλλογή του, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, προτείνοντας μπλούζες και φορέματα με συνθήματα πάνω τους, μεταξύ αυτών ένα πουλόβερ με το ρήμα Vote (Ψηφίστε).

Το συγκεκριμένο look ήταν το πρώτο που διέσχισε την πασαρέλα, ενώ το ακολούθησαν άλλα συνθήματα όπως skate, bounce (αναπήδα) ή drive (οδήγα), σε δημιουργίες για τους λάτρεις του σκέιτ και όχι μόνο.

Ο οίκος, ιδιοκτησίας του ομίλου LVMH, δεν συνέδεσε με κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο τα συνθήματά του, αν και η επίδειξη πραγματοποιήθηκε εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής της γυναικείας συλλογής του οίκου Νικολά Γκεσκιέρ είπε ότι το σόου ήθελε να επισημάνει πως η συλλογή επικεντρώνεται στα ολοένα και πιο ρευστά όρια μεταξύ των φύλων, με ορισμένα oversized T-shirt να μπορούν να απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

«Τα print που επιλέχθηκαν, σε ορισμένα από τα στυλ, έχουν δημιουργηθεί από λέξεις οι οποίες είναι σαν θετικές προσταγές», λέει ο Γκεσκιέρ.

Louis Vuitton

«Ήθελα να αποδώσω μια ενεργητική, δραστήρια, τολμηρή συλλογή».

Ο Vuitton πραγματοποίησε το σόου, όπου τηρήθηκαν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, μία από τις λίγες επιδείξεις με φυσική παρουσία στο Παρίσι αυτήν την περίοδο λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, στο La Samaritaine, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα, ηλικίας 150 ετών, ιδιοκτησίας του LVMH.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 58 λεπτά
2